Prylar för semestern

Last modified date

I och med covid-19-pandemin begränsades möjligheten till utlandsresor under semestern och svenska folket fick istället semestra hemma. Sanningen är den att många familjer kanske inte har råd med utlandsresor utan fick semestra hemma precis som vanligt. En semester kan dock bli roligare med smarta och praktiska prylar för extra avkoppling.

För att ta med sig musiken till en picknick eller till stranden är bärbara bluetooth-högtalare en perfekt lösning. Bra högtalare är vanligtvis både tåliga och smidiga samt har en rejäl batteritid på cirka tjugo timmar. Om det inte känns tillräckligt kan du även ta med en powerbank som kan ladda både mobilen och högtalaren. För dig som ger dig ut på en campingtur är det rekommenderat att skaffa en powerbank som även kan laddas med solceller.

Få vill vara utan internet under semestern och med en praktisk bärbar wifi-hotspot är problemet löst. Genom en portabel 4G-router kan du till exempel hålla videosamtal med dina vänner eller streama en bra film framåt kvällen. För belysning i tältet eller på båten är en soldriven campinglykta optimal. En sådan lykta kan ge upp till tio timmars belysning efter några timmars laddning.

För dig som stannar hemma under semestern kan det vara en bra idé att fixa upp bostaden med nya tapeter. Hos Familjetapeter online kan du i lugn och ro hitta dina favorittapeter. På Familjetapeters hemsida kommer du att kunna välja mellan massor av olika tapeter med vackra färger och mönster till bra och fast pris. Familjetapeter erbjuder dessutom sina kunder både fri frakt och hemleverans.

Om du ger dig ut på en campingsemester i naturen är det rekommenderat att skaffa en vattenflaska som renar vatten. Att bära med sig tunga vattenflaskor ut i skogen är inte särskilt praktiskt. Bättre är att ha med sig en vattenflaska som renar vatten (genom ett filter och kolkapsel) och tar bort eventuell dålig smak plus kemisk samt organisk materia.

Vad som inte är uppskattat under semestern är myggor som garanterat kommer att förstöra en annars härlig sommarkväll. Det finns dock effektiva myggdödare som kan ta hand om myggorna snabbt och effektivt. När myggorna tagits om hand blir det mysigare att grilla på sommarkvällen och med en rökfri bärbar kolgrill kan du enkelt fixa maten i trädgården eller på campingsemestern.

Praktiska och sköna semesterprylar är väl värda att investera i.

I stället för att ta med sig otympliga solstolar till stranden kommer en sleepybag att göra din dag både roligare och skönare. En sleepybag kommer utan tvekan att bli barnens favorit och kan användas både hemma (framför tv:n) eller på utflykten. En rolig pryl som inte behöver någon pump.

Vem vill inte dricka kalla drycker under varma och soliga dagar? Genom en flaskkylare kommer din dryck att hållas kall både på stranden och på en picknick.

kalle