Använd de senaste innovativa fritidssakerna

Last modified date

Genom historien har hundratals uppfinningar revolutionerat samhället och vardagslivet. Elektronik och tekniska fritidssaker utgör en framträdande del bland alla dessa fantastiska uppfinningar. De spelar en mycket viktig roll i människors liv och det skulle vara svårt att föreställa sig livet utan dem.

 

Ladda din elbil med den senaste tekniken

Inte minst har den tekniska utvecklingen gått häpnadsväckande snabbt framåt de senaste decennierna och den ser knappast ut att avta, tvärtom kommer den snarare att accelerera ännu mer. Tekniken har också blivit mer tillgänglig än tidigare och det finns nästan ingen som inte äger ett kylskåp, smartphone, smart-TV och en dator med snabbt internet.

Numera finns det innovativ teknik överallt och det är inte längre reserverat för forskare och miljonärer. Även bilen håller på att utvecklas snabbt och bli allt mindre beroende av traditionella bränslen som bensin och diesel. Dagens bilar är fulla av elektronik som optimerar bilens prestanda. Med tanke på hur snabbt utvecklingen går är det bra att ta del av de senaste innovationerna och trenderna.

I takt med att fler går över till elbilar dröjer det inte lång tid förrän det blir standard att ladda den hemma. Faktum är att du redan nu kan ladda bilen hemma med innovativ teknik som appen Tibber erbjuder. Genom sitt samarbete med Nordens ledande tillverkare av laddboxar kan Tibber erbjuda smart elbilsladdning. Smart elbilsladdning innebär att du utnyttjar det rörliga elpriset och låter Tibber automatiskt ladda elbilen när priset är som lägst på dygnet.

Funktionerna i Tibber består av:

  • Smartladdning.
  • Laddningshistorik.
  • Lastbalansering.
  • Batterinivå och laddningsstatus.

I appen väljer du fritt om du vill aktivera smartladdning eller inte. Så länge smartladdning är aktiverat laddas elbilen under de tidpunkter då elpriset är som billigast. Ett tips är att bli Tibber-kund innan du köper en laddbox hos dem för att köpa en laddbox till billigare pris. Som kund garanteras även ett 50 procent lägre pris på elen som förbrukas vid laddning, så du kommer på sikt spara in pengarna du spenderar på att köpa en laddbox. Överväg Easee, den snyggaste laddboxen på marknaden för hemmabruk som är kompatibel med 4G-tekniken.

kalle