Pyssel och prylar som barn gillar

Last modified date

Leksaker och spel är idag en viktig och bidragande del till barns utveckling. Barn älskar att till exempel leka med Harry Potter-saker som kan ge många fördelar för ditt barn. Det har visat sig att Harry Potter-produkter kan hjälpa barn att lära sig nya saker och bland annat stimulera social och intellektuell utveckling. Men för att stimulera barns skaparlusta, kreativitet och fantasi behöver barn pyssel. Att skapa sina egna saker ger barn enorm glädje och stimulans vilket färdiga leksaker och spel inte kan göra på samma sätt.

Det har blivit allt vanligare med pyssel för barn där de kan skapa med sina händer. Det behöver inte vara dyrt eller komplicerat utan använd gärna saker som du redan har hemma som exempelvis tomma mjölkförpackningar, små kartonger och toarullar. Material kan även hittas i naturen som pinnar, fina stenar och höstlöv. Det enda du behöver köpa är hobbyfärg för målning, lim eller limpistol. Barnen kan till exempel skapa fina färgglada hus av olika kartonger och förpackningar. En mjölkförpackning kan förvandlas till en fin båt. Tillverka roliga djur och växter av toarullar. Låt fantasin och skaparlusten flöda.

När hösten och skolstart närmar sig brukar vi köpa ny ryggsäck, anteckningsblock, pennfodral med mera till våra barn. Ett roligt sätt för barnen att få en riktig skolstartskänsla är att göra sina skolprylar personliga med klistermärken. Barn älskar klistermärken och på E-store kan du hitta massor olika fina klistermärken till riktigt bra priser. E-store online erbjuder ett mycket brett sortiment för barn i alla åldrar såsom superhjältar, dinosaurier, Frozen 2, Avengers, Disney Princess, Star Wars, gaming och mycket mer. Men klistermärken är inte bara för skolstart utan kan sysselsätta barn under regniga dagar när de behöver något roligt att göra. Hos eStore får du dessutom trettio dagars öppet köp samt snabb och billig frakt.

Att skapa smycken är både enkelt och roligt för barn. Smyckestillverkning ett pyssel som är ganska billigt och som kommer att underhålla barnen under en längre tid. Det finns färdiga set att köpa med enkla material av plast eller lite dyrare set med äkta pärlor och halvädelstenar. Kom ihåg att anpassa smyckestillverkningen till barnens ålder. Alla set innehåller massor av små delar och är inte lämpliga för små barn. Det fina är att du kan köpa extra stenar och pärlor, tråd och fästen och fylla på ditt barns smyckestillverknings set när det behövs.

När oktober månad närmar sig är det en god idé att börja förbereda höstens roligaste fest med pyssel. Halloween är en relativt ny högtid i Sverige och har snabbt blivit barnens favorit, förutom julafton, där de får klä ut sig till läskiga spöken, häxor eller mumier. Låt barnen skapa sin egen halloween utstyrsel (med lite hjälp förstås) och hjälpa till med att tillverka halloween dekorationer. Blanda köpta dekorationer med de som barnen tillverkat själva inför firandet och det kommer garanterat att bli en ruskigt rolig halloween för hela familjen.

kalle