5# billiga fritidssaker

Last modified date

 

Det är inte alltid som vi har råd att köpa det som vi verkligen skulle vilja ha. Men även med liten plånbok kan du leva ett roligt och aktivt liv. Här kommer fem tips på billiga fritidssaker som ger mycket glädje.

1# Dina skor

Det finns få saker som kan ge dig så mycket glädje som ett par riktigt bra skor som är anpassade efter din kropp och dina fötter. Du kan gå, vandra, cykla och utforska intressanta ruiner och grottor eller spännande stadsdelar på semestern. Du kommer att använda dem mycket. Per dag blir det en mycket billig investering i ditt fritidsliv.

2# Enklare grill

En enklare grill är verkligen en bra fritidssak som både ger mycket gemenskap och god mat. Om du inte har råd att köpa en maxad grill för 10 000 kronor, så köper du en liten klotgrill och blir grillmästare med den.

3# Badmadrass

En badmadrass kostar mellan 50–100 kronor. Vare sig du är 15 eller 55 år så blir det så mycket roligare att bada med en madrass.

4# En begagnad cykel

Köp en begagnad cykel, så får du mer för pengarna. En ny cykel för ett par tusenlappar håller inte länge – att köpa billigt är att köpa dyrt i det fallet. Lägg istället pengarna på en begagnad cykel och spara ihop till en riktigt bra cykel.

5# Ett eget tält

Med ett eget tält kan du alltid åka på semestern. Sätt dig på bussen, gå av på en vacker plats och sätt upp tältet långt ifrån eventuella myrstackar. Mycket äventyr för pengarna. Med ett tält kan du sova billigt på Gotland, bestiga Kebnekaise och vandra i Sveriges nationalparker.

ivadmin